Bedankt!

Door: Anne en Marja

Blijf op de hoogte en volg Anne en Marja

26 December 2006 | Nederland, Nijmegen

Hoi lieve mensen,
Bedankt voor al jullie lieve reacties! Ff voor de duidelijkheid; die meiden bij Paul de Leeuw kennen we geloof ik niet.
En verder mogen we maar twintig kilo meenemen in het vliegtuig, dus het zit er denk ik niet echt in dat er iemand in mijn koffer past (Ome Wessel).

Het komt nu allemaal erg dichtbij. Ik kan steeds minder eten en in slaap komen wordt ook met de nacht moeilijker. Maar ondanks dit alles blijf ik er heel veel zin in houden!

Ik kijk uit naar alle afscheidsfeestjes om jullie allemaal te zien!
Heel veel liefs en een dikke kus van Anne

• 27 December 2006 - 07:44

Fontijntjes:

HOI MARJA, HOE WERKT DAT MET DE FOTOSITE? ALS IK HEM OPWAARDEER KUNNEN JULLIE DAN MEER FOTO'S PLAATSEN?
    GR VERA

• 27 December 2006 - 11:58

Janneke:

Echt helemaal geweldig voor je!! Als je wil kan ik wel een slaapliedje komen zingen en je helpen met eten!!!

Hele dikke kus

• 04 Januari 2007 - 09:05

Mirjam:

Lieve meiden,

bij deze wens ik jullie allereerst een goede vlucht en daarnaast een geweldige tijd toe. En marja tot begin maart he
    lieve groet mirjam

Anne en Marja

Wij vertrekken 8 januari naar Zuid-Afrika. De eerste drie maanden verblijven we in een kleinschalig weeshuisje, genaamd Tshepo Ya Bana (Hope for Children). Na deze periode zullen we gaan reizen door Zuid-Afrika

Actief sinds 18 Nov. 2006